Hvis du nægter adgang, kan appen ikke se nogen af dine sundhedsoplysninger. Hvis du ombestemmer dig, kan du gå tilbage til appen senere og give den adgang igen. Det at nægte adgang påvirker ikke din MyChart-konto eller din behandling.
Hvis du tilbagekalder adgang, holder appen op med at modtage nye oplysninger fra din patientjournal, men appen kan stadig have oplysninger, som den allerede har modtaget. For at anmode om, at disse oplysninger slettes, skal du kontakte appen direkte. Appens informationsprocedurer er muligvis tilgængelige på den gennemgangsside, du så, da du godkendte appen i første omgang.
Hvis du vil tilbagekalde adgang:
Når adgangen er blevet tilbagekaldt, kan appen ikke længere modtage nye oplysninger fra din patientjournal.
Giv en app adgang til dine sundhedsoplysninger eller et familiemedlems oplysninger.
Gå til Tilknyttede apps og enheder i MyChart for at se, hvilke apps der har adgang til dine sundhedsoplysninger.