Jos et anna käyttöoikeutta, sovellus ei voi nähdä mitään terveystietojasi. Jos muutat mielesi, voit palata sovellukseen myöhemmin ja antaa sille pääsyn uudelleen. Käyttöoikeuden kieltäminen ei vaikuta MyChart-tiliisi eikä hoitoosi.
Jos peruutat käyttöoikeuden, sovellus lakkaa saamasta uusia tietoja kertomuksestasi. Sovelluksella voi kuitenkin yhä olla jo saamiaan tietoja. Voit pyytää näiden tietojen poistamista ottamalla yhteyttä suoraan sovellukseen. Sovelluksen tietojenkäsittelykäytännöt voivat olla nähtävissä tarkastussivulla, jonka näit, kun hyväksyit sovelluksen ensimmäisen kerran.
Käyttöoikeuden peruuttaminen:
Kun käyttöoikeus on peruutettu, sovellus ei voi enää saada uusia tietoja kertomuksestasi.
Anna sovellukselle pääsy omiin tai perheenjäsenesi tietoihin.
Siirry MyChart-portaalissa Liitetyt sovellukset ja laitteet -osioon nähdäksesi, millä sovelluksilla on pääsy tietoihisi.