Hvis du avviser tilgang, kan ikke appen se noen av helseopplysningene dine. Hvis du ombestemmer deg, kan du gå tilbake til appen senere og gi den tilgang igjen. Avvisning av tilgang påvirker ikke MyChart-kontoen din eller behandlingen din.
Hvis du tilbakekaller tilgang, slutter appen å motta ny informasjon fra pasientjournalen din. Appen kan likevel ha opplysninger den allerede har mottatt. Hvis du vil be om sletting av disse opplysningene, kontakter du appen direkte. Appens informasjonspraksis kan være tilgjengelig på gjennomgangssiden du så da du først autoriserte appen.
Slik tilbakekaller du tilgang:
Når tilgangen er tilbakekalt, kan appen ikke lenger motta ny informasjon fra pasientjournalen din.
Gi en app tilgang til helseopplysningene dine eller helseopplysningene til et familiemedlem.
Gå til Koblede apper og enheter i MyChart for å se hvilke apper som har tilgang til helseopplysningene dine.