Wanneer u toegang weigert, kan de app uw gezondheidsinformatie niet zien. Als u van gedachten verandert, kunt u later teruggaan naar de app en deze toch toegang verlenen. Toegang weigeren is niet van invloed op uw MyChart-account of uw zorg.
Wanneer u toegang intrekt, ontvangt de app geen nieuwe informatie meer uit uw medisch dossier. De app heeft mogelijk nog wel informatie die de app al eerder heeft ontvangen. Neem rechtstreeks contact op met de app om verwijdering van die informatie aan te vragen. U kunt het informatiebeleid van de app misschien zien op de beoordelingspagina die u zag toen u de app voor het eerst autoriseerde.
U kunt toegang op de volgende manier intrekken:
Wanneer toegang is ingetrokken, kan de app geen nieuwe informatie meer ontvangen uit uw medisch dossier.
Geef een app toegang tot uw gezondheidsinformatie of de informatie van een familielid.
Ga naar Gekoppelde apps en apparaten in MyChart om te zien welke apps toegang hebben tot uw gezondheidsinformatie.