Om du nekar åtkomst, kan appen inte se några av dina hälsouppgifter. Du kan gå tillbaka till appen senare och ge den åtkomst igen om du ändrar dig. Att neka åtkomst påverkar inte ditt MyChart-konto eller din vård.
Om du upphäver åtkomst, slutar appen ta emot nya uppgifter från din journal. Appen kan dock fortfarande ha uppgifter som den redan har fått. Om du vill begära att dessa uppgifter raderas, kontaktar du appen direkt. Appens datahantering kan finnas på granskningssidan du såg när du först gav appen behörighet.
Så här upphäver du åtkomst:
Efter att åtkomsten har upphävts, kan appen inte längre ta emot nya uppgifter från din journal.
Ge en app åtkomst till dina hälsouppgifter eller en familjemedlems uppgifter.
Gå till Länkade appar och enheter i MyChart för att se vilka appar som har åtkomst till dina hälsouppgifter.