En tilknyttet app er en, som din sundhedsorganisation har en formel aftale med. Hvis en app er tilknyttet, vil du se et banner på gennemgangssiden, når du deler dine oplysninger, hvor der står, at appen tilknyttet.
Du bør stadig gennemgå politikken for beskyttelse af personlige oplysninger samt vilkår og betingelser, før du deler oplysninger.
Dit MyChart-adgangskode bliver aldrig set af en app, og du kan tilbagekalde adgang, hvis du tror, at dine oplysninger er blevet misbrugt.
Giv en app adgang til dine sundhedsoplysninger eller et familiemedlems oplysninger.