En app, som du vælger at dele dine sundhedsoplysninger med, ser aldrig dit brugernavn eller din adgangskode. Når du deler dine oplysninger med en anden app, logger du på via din sundhedsorganisations sikre login-side.
Tilbagekald appens adgang i aktiviteten Tilknyttede apps og enheder i MyChart. Hvis du vil fjerne en apps adgang:
Du kan også sende en klage til appens udvikler, eller, hvis du mener, at appen har krænket dine rettigheder, kontakte det amerikanske sundhedsministerium eller datatilsynet i dit land.
Hvis du nægter adgang, kan en app ikke modtage dine oplysninger. Hvis du tilbagekalder adgang, holder den op med at modtage nye oplysninger.
Gå til Tilknyttede apps og enheder i MyChart for at se, hvilke apps der har adgang til dine sundhedsoplysninger.