Når du sletter din MyChart Central-konto, sletter du ikke dine sundhedsoplysninger på dine tilknyttede MyChart-konti. Dine data er lagret og administreret af din sundhedsorganisation.
Du kan slette din MyChart Central-konto når som helst:
Din MyChart Central-konto holder straks op med at virke. Dine tilknyttede MyChart-konti forbliver aktive. Hvis du vil slette dine individuelle MyChart-konti, skal du kontakte de enkelte sundhedsorganisationer separat.
Vigtigt: Hvis dit Epic ID var den eneste måde, du kunne tilgå en sundhedsorganisations MyChart på, skal du oprette et nyt brugernavn og en ny adgangskode hos den pågældende organisation for at logge på MyChart. Kontakt din sundhedsorganisations MyChart-supportteam for at få oprettet nye login-oplysninger.


MyChart Central giver dig mulighed for at sammenkæde dine MyChart-konti fra forskellige sundhedsorganisationer, så du kan bruge samme login til at tilgå dem alle. Tilgå MyChart Central fra din telefon eller computer.
Deaktiver din MyChart-konto i Kontoindstillinger på hjemmesiden eller mobilappen. Du kan også kontakte din sundhedsorganisations MyChart-helpdesk for at deaktivere din konto.