Hvis du deaktiverer din MyChart-konto, bliver du automatisk logget af og kan ikke logge på igen.
Hvis du vil deaktivere din konto:
Alternativt kan du ringe eller sende en e-mail til din sundhedsorganisations MyChart-helpdesk. Du kan finde deres kontaktoplysninger på deres side med ofte stillede spørgsmål, som der er link til nederst på deres MyChart-hjemmeside, eller ved at søge efter dem vha. knappen Har du brug for hjælp? nedenfor.
Når du deaktiverer din MyChart-konto, mister du adgang og holder op med at modtage kommunikation om at logge på MyChart. Dine sundhedsoplysninger slettes ikke. Kontakt din sundhedsorganisation for at genaktivere din konto.
Kontakt din sundhedsorganisations MyChart-helpdesk for at få din konto genaktiveret. Du kan finde deres kontaktoplysninger på siden med ofte stillede spørgsmål på deres MyChart-hjemmeside.