Hvis du deaktiverer din konto, mister du adgang til din MyChart-konto. Du bliver automatisk logget af og kan ikke længere logge på. Du holder også op med at modtage kommunikation, som beder dig om at logge på MyChart.
Du kan deaktivere din konto uden at være logget på. Hvis du ikke kan huske dit brugernavn eller din adgangskode og vil deaktivere din MyChart-konto, kan du kontakte din sundhedsorganisations MyChart-helpdesk. Du kan normalt finde kontaktoplysningerne på deres side med ofte stillede spørgsmål, som der er link til nederst på deres MyChart-hjemmeside.
Du kan tilmelde dig MyChart igen i fremtiden. Hvis du vil genaktivere din konto, skal du kontakte din sundhedsorganisation.
Deaktiver din MyChart-konto i Kontoindstillinger på hjemmesiden eller mobilappen. Du kan også kontakte din sundhedsorganisations MyChart-helpdesk for at deaktivere din konto.
Kontakt din sundhedsorganisations MyChart-helpdesk for at få din konto genaktiveret. Du kan finde deres kontaktoplysninger på siden med ofte stillede spørgsmål på deres MyChart-hjemmeside.