Hvis din konto er deaktiveret, og du gerne vil genaktivere den, skal du kontakte din sundhedsorganisations MyChart-helpdesk. Du kan finde deres kontaktoplysninger på deres side med ofte stillede spørgsmål, som der er link til nederst på deres MyChart-hjemmeside.
Når du deaktiverer din MyChart-konto, mister du adgang og holder op med at modtage kommunikation om at logge på MyChart. Dine sundhedsoplysninger slettes ikke. Kontakt din sundhedsorganisation for at genaktivere din konto.
Deaktiver din MyChart-konto i Kontoindstillinger på hjemmesiden eller mobilappen. Du kan også kontakte din sundhedsorganisations MyChart-helpdesk for at deaktivere din konto.