Yhteistyösovellus on sovellus, jonka kanssa terveydenhuollon organisaatiollasi on virallinen sopimus. Jos sovellus on yhteistyösovellus, näet tietojasi jakaessasi tarkastussivulla ilmoituksen, jossa kerrotaan sovelluksen olevan yhteistyösovellus.
Sinun kannattaa silti tarkastaa tietosuojakäytäntö sekä käyttöehdot ennen tietojen jakamista.
Sovellus ei koskaan näe MyChart-salasanaasi, ja voit peruuttaa käyttöoikeuden, jos epäilet, että tietojasi on käytetty väärin.
Anna sovellukselle pääsy omiin tai perheenjäsenesi tietoihin.