Sovellus, jonka kanssa valitset jakaa terveystietojasi, ei koskaan näe käyttäjätunnustasi tai salasanaasi. Kun jaat tietosi toisen sovelluksen kanssa, kirjaudut sisään terveydenhuollon organisaatiosi suojatulla kirjautumissivulla.
Peruuta sovelluksen käyttöoikeus Liitetyt sovellukset ja laitteet -osiossa MyChart-portaalissa. Sovelluksen käyttöoikeuden poistaminen:
Voit myös tehdä valituksen sovelluksen kehittäjälle. Jos uskot sovelluksen loukanneen oikeuksiasi, ota yhteyttä Yhdysvaltain terveysministeriöön (U.S. Department of Health and Human Services) tai oman maasi tietosuojaviranomaiseen.
Jos et anna käyttöoikeutta, sovellus ei voi vastaanottaa tietojasi. Jos perut käyttöoikeuden, se ei enää vastaanota uusia tietoja.
Siirry MyChart-portaalissa Liitetyt sovellukset ja laitteet -osioon nähdäksesi, millä sovelluksilla on pääsy tietoihisi.