MyChart Central -tilin poistaminen ei poista tietojasi linkitetyiltä MyChart-tileiltäsi. Terveydenhuollon organisaatiosi tallentaa tiedot ja hallinnoi niitä.
Voit poistaa MyChart Central -tilisi milloin tahansa:
MyChart Central -tilisi lakkaa toimimasta välittömästi. Linkitetyt MyChart-tilisi pysyvät aktiivisina. Jos haluat poistaa yksittäiset MyChart-tilisi, ota yhteyttä kuhunkin terveydenhuollon organisaatioon erikseen.
Tärkeää: Jos Epic ID oli ainoa tapasi käyttää terveydenhuollon organisaation MyChart-portaalia, sinun on määritettävä organisaatioon uusi käyttäjätunnus ja salasana, jotta voit kirjautua MyChart-portaaliin. Määritä uudet kirjautumistiedot ottamalla yhteyttä organisaation MyChart-tukitiimiin.


MyChart Central -palvelussa voit linkittää MyChart-tilisi eri organisaatioista ja käyttää niitä kaikkia yhdellä tunnuksella. Käytä MyChart Central -palvelua puhelimellasi tai tietokoneellasi.
Voit poistaa MyChart-tilisi käytöstä tilin asetuksissa verkkosivustolla tai mobiilisovelluksessa. Voit myös ottaa yhteyttä terveydenhuollon organisaatiosi MyChart-tukeen poistaaksesi tilin käytöstä.