Jos poistat MyChart-tilisi käytöstä, sinut kirjataan automaattisesti ulos etkä voi kirjautua takaisin sisään.
Tilin poistaminen käytöstä:
Vaihtoehtoisesti voit soittaa tai lähettää sähköpostia terveydenhuollon organisaatiosi MyChart-tukipalveluun. Yhteystiedot löytyvät organisaation Usein kysytyt kysymykset -sivulta organisaation MyChart-sivuston alalaidasta tai hakemalla niitä alla olevalla Tarvitsetko apua? -painikkeella.
Kun poistat MyChart-tilisi käytöstä, menetät käyttöoikeuden, etkä enää saa viestejä kirjautumisesta MyChart-portaaliin. Terveystietojasi ei poisteta. Ota yhteyttä terveydenhuollon organisaatioosi aktivoidaksesi tilisi uudelleen.
Aktivoi tilisi uudelleen ottamalla yhteyttä terveydenhuollon organisaatiosi MyChart-tukipalveluun. Yhteystiedot löytyvät organisaation MyChart-sivuston Usein kysytyt kysymykset -sivulta.