Jos poistat tilisi käytöstä, menetät pääsyn MyChart-tilillesi. Sinut kirjataan automaattisesti ulos etkä voi enää kirjautua sisään. Et myöskään saa enää viestejä, joissa sinua kehotetaan kirjautumaan MyChart-portaaliin.
Sinun ei tarvitse olla kirjautuneena tilillesi, jotta se voidaan poistaa käytöstä. Jos et muista käyttäjätunnustasi tai salasanaasi ja haluat poistaa MyChart-tilisi käytöstä, ota yhteyttä terveydenhuollon organisaatiosi MyChart-tukipalveluun. Yhteystiedot löytyvät yleensä organisaation Usein kysytyt kysymykset -sivulta organisaation MyChart-sivuston alalaidassa.
Voit luoda uuden MyChart-tilin tulevaisuudessa. Ota yhteyttä terveydenhuollon organisaatioon, jos haluat aktivoida tilin uudelleen.
Voit poistaa MyChart-tilisi käytöstä tilin asetuksissa verkkosivustolla tai mobiilisovelluksessa. Voit myös ottaa yhteyttä terveydenhuollon organisaatiosi MyChart-tukeen poistaaksesi tilin käytöstä.
Aktivoi tilisi uudelleen ottamalla yhteyttä terveydenhuollon organisaatiosi MyChart-tukipalveluun. Yhteystiedot löytyvät organisaation MyChart-sivuston Usein kysytyt kysymykset -sivulta.