Jos tilisi on poistettu käytöstä ja haluat aktivoida sen uudelleen, ota yhteyttä terveydenhuollon organisaation MyChart-tukipalveluun. Yhteystiedot löytyvät Usein kysytyt kysymykset -sivulta MyChart-sivuston alalaidasta.
Kun poistat MyChart-tilisi käytöstä, menetät käyttöoikeuden, etkä enää saa viestejä kirjautumisesta MyChart-portaaliin. Terveystietojasi ei poisteta. Ota yhteyttä terveydenhuollon organisaatioosi aktivoidaksesi tilisi uudelleen.
Voit poistaa MyChart-tilisi käytöstä tilin asetuksissa verkkosivustolla tai mobiilisovelluksessa. Voit myös ottaa yhteyttä terveydenhuollon organisaatiosi MyChart-tukeen poistaaksesi tilin käytöstä.