Tilisi lukittuu automaattisesti liian monen epäonnistuneen kirjautumisyrityksen jälkeen. Tilit avautuvat itsestään tietyn ajan kuluttua, ja aika riippuu tehtyjen yritysten määrästä. Jos saat sähköpostin, jossa kerrotaan tilisi olevan lukittu, katso jatkotoimet sähköpostistasi.
Voit myös:
Jos unohdat MyChart Central -salasanasi, valitse kirjautumissivulla Unohditko kirjautumistiedot?. Syötä tiliisi linkitetty sähköpostiosoite tai puhelinnumero ja palauta salasana ohjeiden mukaan.
MyChart Central -palvelun kaksivaiheisen todentamisen koodit lähetetään MyChart Central -tilillesi tallennettuun varmennettuun sähköpostiosoitteeseen tai puhelinnumeroon. Jos sinulla ei ole MyChart Central -tiliä, valitse Unohditko kirjautumistiedot? ja palauta tilisi.