Jos unohdat salasanasi, jolla kirjaudut MyChart Central -tilillesi, toimi seuraavasti. Nämä vaiheet koskevat vain MyChart Central -tiliäsi, eivät terveydenhuollon organisaatioidesi MyChart-tilejä.
MyChart Central -palvelun kaksivaiheisen todentamisen koodit lähetetään MyChart Central -tilillesi tallennettuun varmennettuun sähköpostiosoitteeseen tai puhelinnumeroon. Jos sinulla ei ole MyChart Central -tiliä, valitse Unohditko kirjautumistiedot? ja palauta tilisi.
Tilisi lukittuu automaattisesti liian monen epäonnistuneen kirjautumisyrityksen jälkeen ja avautuu itsestään tietyn ajan kuluttua. Voit myös palauttaa tilisi kirjautumalla laitteella, jota olet käyttänyt aiemmin, tai valitsemalla Unohditko kirjautumistiedot?