En tilknyttet app er en app som helseorganisasjonen din har en formell avtale med. Hvis en app er tilknyttet, vil du se et banner på gjennomgangssiden når du deler informasjonen din, som sier at appen er tilknyttet.
Du bør likevel gjennomgå personvernerklæringen samt vilkår og betingelser før du deler helseopplysningene dine.
Passordet ditt til MyChart er aldri synlig for en app, og du kan tilbakekalle tilgangen hvis du tror informasjonen din er misbrukt.
Gi en app tilgang til helseopplysningene dine eller helseopplysningene til et familiemedlem.