En app du velger å dele helseinformasjonen din med, ser aldri brukernavnet eller passordet ditt. Når du deler informasjonen din med en annen app, logger du inn på den sikre innloggingssiden til helseorganisasjonen din.
Opphev appens tilgang fra Koblede apper og enheter-aktiviteten i MyChart. Slik fjerner du en apps tilgang:
Du kan også sende inn en klage til apputvikleren, eller hvis du mener appen har krenket rettighetene dine, kan du kontakte U.S. Department of Health and Human Services eller datatilsynsmyndigheten i landet ditt.
Hvis du avviser tilgang, kan ikke en app motta informasjonen din. Hvis du tilbakekaller tilgang, slutter den å motta ny informasjon.
Gå til Koblede apper og enheter i MyChart for å se hvilke apper som har tilgang til helseopplysningene dine.