Sletting av MyChart Central-kontoen din sletter ikke noen av helseopplysningene i de koblede MyChart-kontoene dine. Dataene dine lagres og administreres av helseorganisasjonen din.
Du kan slette MyChart Central-kontoen din når som helst:
MyChart Central-kontoen din slutter å fungere umiddelbart. De koblede MyChart-kontoene dine forblir aktive. Hvis du vil slette de individuelle MyChart-kontoene dine, kontakt hver helseorganisasjon separat.
Viktig: Hvis Epic ID-en din var den eneste måten du kunne få tilgang til en helseorganisasjons MyChart, må du sette opp et nytt brukernavn og passord med den organisasjonen for å logge inn på MyChart. For å opprette ny påloggingsinformasjon, ta kontakt med organisasjonens MyChart-brukerstøtte.


MyChart Central lar deg koble MyChart-kontoene dine fra ulike helseorganisasjoner slik at du kan bruke én innlogging for å få tilgang til alle sammen. Få tilgang til MyChart Central fra telefonen eller datamaskinen din.
Deaktiver MyChart-kontoen din fra Kontoinnstillinger på nettstedet eller i mobilappen. Du kan også kontakte MyChart-brukerstøtten hos helseorganisasjonen din for å deaktivere.