Hvis du deaktiverer MyChart-kontoen din, blir du automatisk logget ut og kan ikke logge inn igjen.
For å deaktivere kontoen din:
Alternativt kan du ringe eller sende e-post til MyChart-brukerstøtten til helseorganisasjonen din. Du finner kontaktinformasjonen deres på siden med vanlige spørsmål, som er lenket nederst på MyChart-nettstedet deres, eller ved å søke etter dem ved bruk av Trenger du hjelp?-knappen nedenfor.
Når du deaktiverer MyChart-kontoen din, mister du tilgang og slutter å motta kommunikasjon for å logge inn på MyChart. Den medisinske informasjonen din slettes ikke. Kontakt helseorganisasjonen din for å reaktivere kontoen din.
Kontakt helseorganisasjonens brukerstøtte for MyChart for å reaktivere kontoen din. Du finner kontaktinformasjonen deres på siden med vanlige spørsmål til MyChart-nettstedet deres.