Hvis kontoen din er deaktivert og du vil reaktivere den, kontakt helseorganisasjonens MyChart-brukerstøtte. Du finner kontaktinformasjonen deres på siden med vanlige spørsmål, som er lenket til nederst på MyChart-nettstedet deres.
Når du deaktiverer MyChart-kontoen din, mister du tilgang og slutter å motta kommunikasjon for å logge inn på MyChart. Den medisinske informasjonen din slettes ikke. Kontakt helseorganisasjonen din for å reaktivere kontoen din.
Deaktiver MyChart-kontoen din fra Kontoinnstillinger på nettstedet eller i mobilappen. Du kan også kontakte MyChart-brukerstøtten hos helseorganisasjonen din for å deaktivere.