Hvis du deaktiverer kontoen din, mister du tilgang til MyChart-kontoen din. Du blir automatisk logget ut og kan ikke lenger logge inn. Du slutter også å motta kommunikasjon som ber deg om å logge inn på MyChart.
Du kan deaktivere kontoen din uten å være logget inn. Hvis du ikke husker brukernavnet eller passordet ditt og vil deaktivere MyChart-kontoen, kontakter du MyChart-brukerstøtten til helseorganisasjonen din. Du finner vanligvis kontaktinformasjonen på siden med vanlige spørsmål, som er lenket nederst på MyChart-nettstedet.
Du kan registrere deg for MyChart igjen i fremtiden. For å reaktivere kontoen din, kontakt helseorganisasjonen din.
Deaktiver MyChart-kontoen din fra Kontoinnstillinger på nettstedet eller i mobilappen. Du kan også kontakte MyChart-brukerstøtten hos helseorganisasjonen din for å deaktivere.
Kontakt helseorganisasjonens brukerstøtte for MyChart for å reaktivere kontoen din. Du finner kontaktinformasjonen deres på siden med vanlige spørsmål til MyChart-nettstedet deres.