Wanneer u uw MyChart Central-account verwijdert, wordt de gezondheidsinformatie in uw gekoppelde MyChart-accounts niet verwijderd. Uw gegevens worden opgeslagen en beheerd door uw zorgorganisatie.
U kunt uw MyChart Central-account op elk moment verwijderen:
Uw MyChart Central-account werkt meteen niet meer. Uw gekoppelde MyChart-accounts blijven actief. Wilt u uw afzonderlijke MyChart-accounts verwijderen? Neem dan apart contact op met elke zorgorganisatie.
Belangrijk: Als uw Epic ID de enige manier was om toegang te krijgen tot de MyChart van een zorgorganisatie, moet u een nieuwe gebruikersnaam en wachtwoord voor die organisatie instellen om in te kunnen loggen in MyChart. Neem contact op met het MyChart-ondersteuningsteam van uw zorgorganisatie om nieuwe inloggegevens in te stellen.


Met MyChart Central kunt u uw MyChart-accounts van verschillende zorgorganisaties koppelen, zodat u met maar één keer inloggen toegang heeft tot al uw accounts. U kunt MyChart Central openen op uw telefoon of computer.
Deactiveer uw MyChart-account in Accountinstellingen op de website of in de mobiele app. U kunt ook contact opnemen met de MyChart-helpdesk van uw zorgorganisatie om te deactiveren.