Als u uw MyChart-account deactiveert, wordt u automatisch uitgelogd en kunt u niet meer inloggen.
U kunt uw account op de volgende manier deactiveren:
U kunt ook de MyChart-helpdesk van uw zorgorganisatie bellen of e-mailen. U vindt de contactinformatie meestal op de pagina met veelgestelde vragen. Een link naar deze pagina staat onderaan de MyChart-website van de zorgorganisatie. U kunt ook zoeken met knop Help? hieronder.
Wanneer u uw MyChart-account deactiveert, verliest u toegang tot uw account en ontvangt u geen communicatie meer om in te loggen in MyChart. Uw medische informatie wordt niet verwijderd. Neem contact op met uw zorgorganisatie om uw account opnieuw te activeren.
Neem contact op met de MyChart-helpdesk van uw zorgorganisatie om uw account opnieuw te activeren. U kunt contactinformatie vinden op de pagina met veelgestelde vragen op de MyChart-website van de organisatie.