Is uw account gedeactiveerd en wilt u deze opnieuw activeren? Neem dan contact op met de MyChart-helpdesk van uw zorgorganisatie. U vindt contactinformatie van de zorgorganisatie meestal op de pagina met veelgestelde vragen. Een link naar deze pagina staat onderaan de MyChart-website van de zorgorganisatie.
Wanneer u uw MyChart-account deactiveert, verliest u toegang tot uw account en ontvangt u geen communicatie meer om in te loggen in MyChart. Uw medische informatie wordt niet verwijderd. Neem contact op met uw zorgorganisatie om uw account opnieuw te activeren.
Deactiveer uw MyChart-account in Accountinstellingen op de website of in de mobiele app. U kunt ook contact opnemen met de MyChart-helpdesk van uw zorgorganisatie om te deactiveren.