Als u uw account deactiveert, verliest u de toegang tot uw MyChart-account. U wordt automatisch uitgelogd en kunt niet meer inloggen. U ontvangt ook geen communicatie meer waarin u wordt gevraagd in te loggen in MyChart.
U hoeft niet ingelogd te zijn in uw MyChart-account om de account te deactiveren. Als u uw gebruikersnaam of wachtwoord niet meer weet en uw MyChart-account wilt deactiveren, neemt u contact op met de MyChart-helpdesk van uw zorgorganisatie. U vindt de contactinformatie meestal op de pagina met veelgestelde vragen. Een link naar deze pagina staat onderaan de MyChart-website van de zorgorganisatie.
U kunt zich in de toekomst weer aanmelden voor MyChart. Neem contact op met uw zorginstelling om uw account opnieuw te activeren.
Deactiveer uw MyChart-account in Accountinstellingen op de website of in de mobiele app. U kunt ook contact opnemen met de MyChart-helpdesk van uw zorgorganisatie om te deactiveren.
Neem contact op met de MyChart-helpdesk van uw zorgorganisatie om uw account opnieuw te activeren. U kunt contactinformatie vinden op de pagina met veelgestelde vragen op de MyChart-website van de organisatie.