En ansluten app är en app som din vårdgivare har ett formellt avtal med. Om en app är ansluten, kommer du att se en banner på granskningssidan när du delar dina uppgifter som anger att appen är ansluten.
Du bör ändå granska integritetspolicyn och de allmänna villkoren innan du delar uppgifter.
Ditt MyChart-lösenord ses aldrig av en app, och du kan upphäva åtkomst om du tror att dina uppgifter har missbrukats.
Ge en app åtkomst till dina hälsouppgifter eller en familjemedlems uppgifter.