En app som du väljer att dela dina hälsouppgifter med ser aldrig ditt användarnamn eller lösenord. När du delar dina uppgifter med en annan app, loggar du in på din vårdgivares säkra inloggningssida.
Upphäv appens åtkomst från aktiviteten Länkade appar och enheter i MyChart. För att ta bort en apps åtkomst:
Du kan också lämna in ett klagomål till apputvecklaren, eller om du anser att appen har kränkt dina rättigheter, kontaktar du USA:s hälso- och socialvårdsdepartement (U.S. Department of Health and Human Services) eller dataskyddsmyndigheten i ditt land.
Om du nekar åtkomst kan en app inte ta emot dina uppgifter. Om du upphäver åtkomst slutar den att ta emot nya uppgifter.
Gå till Länkade appar och enheter i MyChart för att se vilka appar som har åtkomst till dina hälsouppgifter.