Att radera ditt MyChart Central-konto raderar inte några av dina hälsouppgifter hos dina länkade MyChart-konton. Dina uppgifter lagras och hanteras av din vårdgivare.
Du kan radera ditt MyChart Central-konto när som helst.
Ditt MyChart Central-konto slutar fungera omedelbart. Dina länkade MyChart-konton förblir aktiva. Om du vill radera dina individuella MyChart-konton, kontaktar du varje vårdgivare separat.
Viktigt: Om ditt Epic ID var det enda sättet du kunde få åtkomst till en vårdgivares MyChart, behöver du skapa ett nytt användarnamn och lösenord hos den vårdgivaren för att logga in på MyChart. För att skapa nya inloggningsuppgifter, kontaktar du din vårdgivares MyChart-kundtjänst.


Med MyChart Central kan du länka dina MyChart-konton från olika vårdgivare så att du kan använda en enda inloggning för att komma åt dem alla. Öppna MyChart Central från din telefon eller dator.
Inaktivera ditt MyChart-konto från Kontoinställningar på webbplatsen eller mobilappen. Du kan också kontakta din vårdgivares MyChart-kundtjänst för att inaktivera.