MyChart er kun et vindue, der giver dig mulighed for at se din patientjournal hos din sundhedsorganisation. Epic lagrer ingen af dine sundhedsoplysninger. Dine oplysninger er altid hos din sundhedsorganisation, og der er love og regler for, at de skal beholde dem.
Du kan deaktivere din MyChart-konto i Kontoindstillinger i MyChart-mobilappen eller ved at kontakte din sundhedsorganisations MyChart-helpdesk. Du kan finde deres kontaktoplysninger på deres side med ofte stillede spørgsmål, som der er link til nederst på deres MyChart-hjemmeside.
Når du deaktiverer din MyChart-konto, mister du adgang og holder op med at modtage kommunikation om at logge på MyChart. Dine sundhedsoplysninger slettes ikke. Kontakt din sundhedsorganisation for at genaktivere din konto.
Deaktiver din MyChart-konto i Kontoindstillinger på hjemmesiden eller mobilappen. Du kan også kontakte din sundhedsorganisations MyChart-helpdesk for at deaktivere din konto.