MyChart-portaalin kautta näet terveydenhuollon organisaatiossasi olevan virallisen kertomuksesi. Epic ei tallenna mitään terveystietojasi. Tietosi ovat aina terveydenhuollon organisaatiollasi, ja niiden säilyttämistä koskevat lait ja säädökset.
Voit poistaa MyChart-tilisi käytöstä MyChart-mobiilisovelluksen Tilin asetukset -kohdassa tai ottamalla yhteyttä terveydenhuollon organisaatiosi MyChart-tukeen. Yhteystiedot löytyvät Usein kysytyt kysymykset -sivulta MyChart-sivuston alalaidassa.
Kun poistat MyChart-tilisi käytöstä, menetät käyttöoikeuden, etkä enää saa viestejä kirjautumisesta MyChart-portaaliin. Terveystietojasi ei poisteta. Ota yhteyttä terveydenhuollon organisaatioosi aktivoidaksesi tilisi uudelleen.
Voit poistaa MyChart-tilisi käytöstä tilin asetuksissa verkkosivustolla tai mobiilisovelluksessa. Voit myös ottaa yhteyttä terveydenhuollon organisaatiosi MyChart-tukeen poistaaksesi tilin käytöstä.