MyChart geeft alleen weer wat er in uw medisch dossier bij uw zorgorganisatie staat. Epic slaat uw medische informatie niet op. Uw informatie staat altijd bij uw zorgorganisatie in het systeem en er is wet- en regelgeving voor zorgorganisaties om de informatie te houden.
U kunt uw MyChart-account deactiveren in Accountinstellingen in de mobiele MyChart-app of door contact op te nemen met de MyChart-helpdesk van uw zorgorganisatie. U vindt contactinformatie van de zorgorganisatie meestal op de pagina met veelgestelde vragen. Een link naar deze pagina staat onderaan de MyChart-website van de zorgorganisatie.
Wanneer u uw MyChart-account deactiveert, verliest u toegang tot uw account en ontvangt u geen communicatie meer om in te loggen in MyChart. Uw medische informatie wordt niet verwijderd. Neem contact op met uw zorgorganisatie om uw account opnieuw te activeren.
Deactiveer uw MyChart-account in Accountinstellingen op de website of in de mobiele app. U kunt ook contact opnemen met de MyChart-helpdesk van uw zorgorganisatie om te deactiveren.