Om du inaktiverar ditt konto förlorar du åtkomst till ditt MyChart-konto. Du loggas ut automatiskt och kan inte längre logga in. Du slutar också få meddelanden som uppmanar dig att logga in på MyChart.
Du kan inaktivera ditt konto utan att vara inloggad. Om du inte kommer ihåg ditt användarnamn eller lösenord och vill inaktivera ditt MyChart-konto, kontaktar du din vårdgivares MyChart-kundtjänst. Du hittar oftast deras kontaktuppgifter på sidan med vanliga frågor, som det finns en länk till längst ned på deras MyChart-webbplats.
Du kan registrera dig för MyChart igen i framtiden. Kontakta din vårdgivare för att aktivera ditt konto igen.
Inaktivera ditt MyChart-konto från Kontoinställningar på webbplatsen eller mobilappen. Du kan också kontakta din vårdgivares MyChart-kundtjänst för att inaktivera.
Kontakta din vårdgivares MyChart-kundtjänst för att återaktivera ditt konto. Du hittar vårdgivarens kontaktuppgifter på sidan med vanliga frågor på vårdgivarens MyChart-webbplats.