Om ditt konto är inaktiverat och du vill återaktivera det, kontakta din vårdgivares MyChart-kundtjänst. Du hittar vårdgivarens kontaktuppgifter på sidan med vanliga frågor, som det finns en länk till längst ned på vårdgivarens MyChart-webbplats.
När du inaktiverar ditt MyChart-konto, förlorar du åtkomst och slutar få meddelanden från MyChart. För att logga in på MyChart igen, är dina medicinska uppgifter inte raderade. Kontakta din vårdgivare för att återaktivera ditt konto.
Inaktivera ditt MyChart-konto från Kontoinställningar på webbplatsen eller mobilappen. Du kan också kontakta din vårdgivares MyChart-kundtjänst för att inaktivera.