MyChart är bara ett fönster som låter dig se din juridiska patientjournal hos din vårdgivare. Epic lagrar inte några av dina medicinska uppgifter. Dina uppgifter finns alltid hos din vårdgivare, och det finns lagar och förordningar som de måste följa för att behålla dem.
Du kan inaktivera ditt MyChart-konto under Kontoinställningar i mobilappen MyChart eller genom att kontakta din vårdgivares MyChart-kundtjänst. Du hittar kontaktuppgifterna på sidan med vanliga frågor, som det finns en länk till längst ned på vårdgivarens MyChart-webbplats.
När du inaktiverar ditt MyChart-konto, förlorar du åtkomst och slutar få meddelanden från MyChart. För att logga in på MyChart igen, är dina medicinska uppgifter inte raderade. Kontakta din vårdgivare för att återaktivera ditt konto.
Inaktivera ditt MyChart-konto från Kontoinställningar på webbplatsen eller mobilappen. Du kan också kontakta din vårdgivares MyChart-kundtjänst för att inaktivera.